Breadcrumbs


Facebook profil


Facebook Image


Orijentalna Gala večer - Kawkab al Sharq 2018.

Plakat KAS_2018

U subotu 30. lipnja 2018. godine, KUD Trbušni ples Split, u sklopu festivala „Kawkab al Sharq'' organizira svoju tradicionalnu Orijentalnu gala večer.

Na kazališnoj Gala večeri, ljubitelji trbušnog plesa moći će uživati u nastupima hrvatskih trbušnih plesačica i plesnih skupina, ali i stranih gošći. Ove godine, osim trbušnih plesačica, pridružiti će nam se i najbolje splitske plesne škole koje će nam se predstaviti latino i jazz točkama. Kazališna gala večer će se održati u Amfiteatru MKC-a (Dom mladih) s početkom u 20:00 sati.

 

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na blagajni MKC-a sat vremena prije početka predstave.


Nadam se da ćete nas doći gledati i podržati u što većem broju!

 


 

01.07.2018. održati će se radionica trbušnog plesa u Splitu. KUD "Trbušni ples Split" organizira Tarab radionicu s Gordanom Minčić iz Beograda. Kroz dvosatnu radionicu raditi će se tehnika, ekspresija, emocija (kako ući u emociju). Zajedno s instruktoricom ćemo slušati pjesme i raščlaniti ih na dijelove tj. objasniti kako se pleše kada se čuje vokal, svi instrumenti, pojedini instrumenti, vokalni akcenti...
 

Goca je u svijet orijentalnog plesa uplovila još 2004. godine. Svoje znanje je usavršavala odlazeći na mnogobrojne festivale tj. radionice kod master učitelja.
Posjećujući mnogobrojne seminare neprekidno se usavršavala da bi 2010. godine snagom koju joj je dala ljubav prema orijentalnom plesu osnovala vlastitu školu. Škola orijentalnog plesa Anahata uspješno djeluje na sceni orijentalnog plesa u Srbiji već osam godina, kroz brojne nastupe, orijentalne večeri, koncerte i radionice.

 

Gocin izrazit i već uveliko prepoznatljiv stil pokazao se na međunarodnim festivalima na kojima također podučava.

 

INFO:

Radionica: GORDANA MINČIĆ - Tarab

Vrijeme: 10:00-12:00 h

Dana: 01.07.2018.

LOKACIJA: Križine 10, Split

Cijena 100kn, na dan održavanja radionice 150 kn

 

PRIJAVE I INFORMACIJE NA 095/871-57-67 (Ines Miočić) ili na
https://www.facebook.com/inesmiocic.trbusniples.splitDesigned by Pas designs Copyright © 2011 Ines Miočić - All Rights Reserved