Breadcrumbs


Facebook profil


Facebook Image


Dobrodošli na Trbušni ples Split

 

 

Dobrodošli na web stranice Trbušnog plesa Split s Ines Miočić.

Na ovim stranicama možete saznati razne informacije o trbušnom plesu (kako je nastao, povijest, stilove...) i druge informacije vezane za trbušni ples. Stranica će se redovno nadopunjavati novim informacijama, vijestima i obavijestima o radionicama, tečajevima i sl. vezanima za trbušni ples, s naglaskom na Split, Splitsko-dalmatinsku županiju i Hrvatsku.

 

 

Trbušni ples Split dobrodošli

Stranicu je pokrenula Ines Miočić, plesačica i instruktorica trbušnog plesa u Splitu, s ciljem pružanja informacija o tečajevima plesa, nastupima, radionicama... itd., te edukacije i pomoći budućim i sadašnjim trbušnim plesačicama, te svima ostalima koji žele saznati nešto više o mističnim čarima Orijentalnog plesa. Uz navedeno želja mi je da ljudi shvate razliku između egzotičnih plesačica (koje erotikom privlače pozornost) i trbušnih plesačica koje njeguju drevnu umjetničku formu Orijentalnog plesa.

 

Nadam se da će vam stranica biti zanimljiva i informativna, te da će vas potaknuti na ples i pomoći vam u odluci da to bude baš trbušni ples.

 


Designed by Pas designs Copyright © 2011 Ines Miočić - All Rights Reserved