Breadcrumbs


Facebook profil


Facebook Image

Novi početnički tečaj


Upisi u tijeku za novu

POČETNIČKU GRUPU

 

Ljetni tečaj trbušnog plesa u Splitu


Više detalja na

TEČAJEVI


Članarina: 250 kn - broj mjesta je ograničen!


Prijave i info na broj: 095/871-57-67Osvojeno 1. mjesto na internacionalnom festivalu trbušnog plesa "Orient el Hob" u Sofiji

 

Trbušni ples Split

 

Ines Miočić, voditeljica KUD-a "Trbušni ples Split", osvojila je 1. mjesto na natjecanju u trbušnom plesu na internacionalnom festivalu trbušnog plesa "Orient el Hob" koji se održao u Sofiji u Bugarskoj. Time je postala prva hrvatica koja je osvojila prvo mjesto u profesionalnoj solo kategoriji na internacionalnom natjecanju u trbušnom plesu.


 

Ines Miočić, voditeljica KUD-a "Trbušni ples Split" iz Splita, sudjelovala je na internacionalnom festivalu trbušnog plesa "Orient el Hob" koji se održao u Sofiji u Bugarskoj u organizaciji Mimi Sokolove. Festival se održao od 22. do 25. listopada 2015., a za vrijeme festivala, Ines je osvojila zlatnu medalju na natjecanju u trbušnom plesu, u profesionalnoj solo kategoriji između 13 plesačica iz svih zemalja Europske Unije, SAD-a  i Rusije. Time je postala prva hrvatica koja je osvojila prvo mjesto u profesionalnoj solo kategoriji na internacionalnom natjecanju u trbušnom plesu.


Također, prisustvovala je na radionicama Master instruktora: Asmahan of Cairo, Mayodi, Yael Zarca, Marta Korzun, Mimi Sokolova i Guy Schalom, kao i na dvjema Gala večerima.


Slike su dodane u galeriju "Orient el Hob" s Orient el Hob festivala orijentalnog plesa, u Bugarskoj. Slike su s natjecanja i nastupa na Gala večeri festivala u kazalištu Salza i Smijah. U video galeriju, dodane  su snimke s nastupa na natjecanju i Gala večeri.


 

1. mjesto 1st place Orient El Hob

 

Pogledajte novi video zapise u Video galeriji , a nove slike u Galeriji slika!


Facebook PageVeličina teksta
Designed by Pas designs Copyright © 2011 Ines Miočić - All Rights Reserved