Breadcrumbs


Facebook profil


Facebook Image


Orijentalna Gala večer - Kawkab al Sharq 2014.

 

KAS 2014

 

Pozivamo vas na Orijentalnu Gala večer "Kawkab al Sharq" u organizaciji Ines Miočić, predsjednice Kulturno umjetničkog društva "Trbušni ples Split". Ove godine KUD "Trbušni ples Split" dovodi u Split svjetsku zvijezdu, Master instruktoricu trbušnog plesa, Suraiyu Ibrahim. Suraiya iza sebe ima mnogo osvojenih medalja s natjecanja u Orijentalnom plesu, podučava diljem svijeta te je osnivačica „Arabic Dance“ Akademije. Izuzetna nam je čast najaviti njen nastup na Gala večeri koja će se održati 07. lipnja 2014. s početkom u 20 sati u Domu hrvatske vojske "Lora".

 

Kroz kazališnu Gala večer koja se održava drugu godinu za redom, želja nam je približiti i upoznati javnost sa Orijentalnom kulturom i plesom. Na Gala večeri "Kawkab al Sharq" nastupiti će oko 100 plesačica Orijentalnog plesa iz Hrvatske i inozemstva među kojima i 3 plesne skupine iz KUD-a "Trbušni ples Split" pod voditeljstvom Ines Miočić. U dvosatnom programu imati ćete priliku vidjeti mnogo različitih modernih i folklornih stilova trbušnog plesa.


Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti kod predsjednice udruge Ines Miočić na broj 095/871-57-67 ili na dan predstave na blagajni kazališta.


 

2014-sponsors


Zahvaljujemo se donatorima i medijskim pokroviteljima na podršci događaja:
1."MIS" Cvjetni studio
2. Studio Vista Plus
3. Grafičke usluge Čulić
4. Media
5. Radio Dalmacija
6. Totalni FM
7. Turistička zajednica grada Splita
8. Digitalni studio Akvarij

 

Nadam se da ćete nas doći gledati i podržati u što većem broju!Designed by Pas designs Copyright © 2011 Ines Miočić - All Rights Reserved